Zoeken naar van rossum meubelen outlet

van rossum meubelen outlet
Vind van rossum meubelen op Marktplaats.nl.
Servieskast keukenkast Van Rossum. In verband met een aanstaande verhuizing moeten wij helaas afstand doen van onze fraaie one of a kind servieskast van van rossum. Deze kast is op maat voor ons gemaakt door van rossum meubelen. Vervaardigd van 100-jarig eikenhout en chocolade bruin afgewerkt.
Design meubelen outlet
Van Rossum Mobiel Interieur.
Het toepassen van traditioneel vakmanschap en het respecteren van de natuurlijke krachten van het hout zorgen ervoor dat deze bijzondere meubelen gemaakt kunnen worden door van Rossum. Dankzij jarenlange ervaring beheersen zij deze Kunst en kunnen wij met trots zeggen dat ze hier uniek in zijn.
hulsta tv meubel
Van rossum eettafel meubels outlet BESLIST.nl.
Dit prachtmeubel past in iedere keuken of eetkamer. Past goed bij de andere eiken meubelen in onze serie Mark! Afmetingen TafelLengte: 140 cmBreedte: 90 cmHoogte: 75 cmHoogte van vloer tot onderkant tafel: 655, cm Tafelpoten zijn 75, x 75, cm dikHet tafelblad is 2 cm dik Gewicht 38 kg K.
fotolijst koper
Van Rossum meubelen Hoogebeen Interieur.
De van Rossum meubelen kenmerken zich door hun verscheidenheid, discrete luxe en intieme charme. De design meubels van Van Rossum worden vervaardigd uit volledig massief Frans eikenhout waardoor van Rossum meubelen in ieder interieur tot hun recht komen. Van Rossum KOPS eetkamertafel.
Outlet meubels

Contacteer ons